Passie voor Paard en Mens

Mijn naam is Erica Reijerkerk. Ik ben werkzaam als (paarden)dierenarts, (vak)docent en coach in de medische en hippische sector. 

Na het afronden van mijn opleiding Diergeneeskunde in 2004 aan de Universiteit Utrecht heb ik een specialisten opleidingstraject Inwendige Ziekten Paard gevolgd. In 2015 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer onder de noemer EquiRatio. Hiermee heb ik mijn passie voor de diergeneeskunde in brede zin, de paarden en het onderwijs goed kunnen bundelen wat tot uiting komt in de vele verschillende werkzaamheden als dierenarts, docent en studie-en ontwikkelingscoach.

Naast een diversiteit aan onderwijsactiviteiten ben ik werkzaam als internistisch paardendierenarts in de praktijk waar ik zowel paardeneigenaren als collega-dierenartsen met raad en daad bijsta om samen problemen met hun paarden/patiënten op te lossen.

Vanuit mijn achtergrond als docent aan het MBO, HBO en WO heb ik leren inspelen op de verschillende manieren van leren. In de persoonlijke begeleiding van studenten vind ik het belangrijk om in een veilige leeromgeving hun vakinhoudelijke, persoonlijke en professionele ontwikkeling te koppelen zodat ze met een voor hun passende “bagage” hun toekomstige loopbaan kunnen starten.

Klik hier voor meer informatie over ‘wat ik doe’ 

Contactgegevens:
Drs. Erica Reijerkerk
Telefoon: 06-16232476
E-mail: info@equiratio.nl Contact gegevens

Drs. Erica Reijerkerk
Telefoon: 06-16232476