Referenties

Een aantal jaar geleden kwam ik in contact met Erica via Facilitair Paardencentrum de Hofstede te Leusden. Dit omdat de symptomen van mijn paard met de ziekte PPID niet verbeterde met medicijnen. In dit vraagstuk heeft zij zich vastgebeten tot de diagnose boven water was, wat niet gemakkelijk was omdat het een zeer zeldzame ziekte is bovenop de PPID, genaamd Diabetes Insipidus. Een zeer deskundige arts met veel kennis van het inwendige paard. Altijd enorm betrokken bij je paard en ook op persoonlijk vlak voor de eigenaar een hele fijne arts/persoon.

Michelle Hazelzet

eigenaresse Ustinov

Ik zit op het Aeres MBO Barneveld en volg de opleiding Bedrijsleider Paardensport en Houderij. Ik heb Erica Reijerkerk als docent voor de gezondheidsvakken Paard. Het is een lieve docent die veel passie in haar werk heeft. Ze is erg duidelijk en omdat ze veel kennis en ervaring heeft kan de ze kan de lesstof goed uitleggen en overbrengen. Met veel geduld legt ze het opnieuw uit als je iets niet snapt en desnoods opnieuw op een andere wijze zodat je het dan wel snapt. Ik ben erg blij met een docent zoals haar.

Venna Bodd

leerling Aeres MBO Barneveld

Erica Reijerkerk is een internist en een van de allerfijnste, betrokken en beste veeartsen die ik ooit ben tegengekomen. Zij heeft mijn paard weer volledig op de rit gekregen ondanks zijn slokdarmverlamming.  Ik kan iedereen aanraden om met haar een afspraak te maken. 


Bregje de Boer

eigenaresse Xander

Super bedankt voor alles Erica! Wat een fijne dierenarts ben je! Ik heb je steun en adviezen als enorm waardevol en prettig ervaren vanaf het eerste moment en gedurende het hele proces.

Laura Harthoorn

eigenaresse Eswin

Erica beschikt over veel kennis op het gebied van zowel diergeneeskunde als coachen. Erica heeft veel passie voor haar werk en dat is goed terug te zien. Na jaren lang gecoacht te zijn door Erica kan ik door mijn eigen ervaring zeggen dat er een zeer goede en fijne interactie is tussen Erica en de student. Ik raad Erica dan ook van harte aan! Zij staat altijd klaar voor haar studenten, is zeer ruimdenkend, heeft een groot empathisch vermogen, en dit allemaal met enorm veel enthousiasme. Erica staat altijd open voor vragen en weet passende antwoorden hierop te geven. Het geduld en de manier van uitleg geven, maken het plaatje compleet. Erica is een super mentor!

Whitney Zwitserloot

student Diergeneeskunde

Met het vak VKR3 in de bachelor van diergeneeskunde heb ik veel moeite gehad. Op advies heb ik toen een aantal bijlessen bij Erica gevolgd. Door tussen de bijlessen door met de nodige tips en instructies aan de gang te gaan kwam vrij snel het besef dat de stof prima behapbaar is, zolang je deze maar op de juiste manier benadert. Erica helpt hierin ontzettend veel, mede omdat zij goed weet hoe vakken op de studie zijn opgebouwd en wat ze van je verlangen. De manier waarop zij de bijlessen opbouwt en processen uitlegt hebben mij een hoop geholpen om inzicht te krijgen in de logica van het vak, ook kon ik hierdoor goed gestructureerd aan de slag met zelfstudie.

Wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen die een duw in de goede richting nodig heeft.


Eduard van den Ende 

student Diergeneeskunde Bachelor