Voornemens: een nieuw jaar ….. Starten met iets “nieuws”?

Wat is nieuw? Want soms kun je al heel lang bezig zijn met iets “nieuws”. Zoals in mijn geval deze website. Lang heeft de knop op coming soon gestaan. Maar coming soon bleek voor mij een enorm leer- en ontwikkelproces waar tijd voor nodig was. Die tijd leek ik maar niet te kunnen vinden. Je kent de woorden vast wel …. druk, druk en nog eens druk! Tot het moment dat ik daar eens wat dieper op in ging en mezelf de vragen stelde waar ben ik druk mee? waarom? en wat is belangrijk? Even stilstaan, reflecteren en om in paardentermen te spreken weer voorwaarts te gaan.

Waar ik dacht langzaam een keer klaar te zijn met ontwikkelen en groeien bleek dat nog niet het geval te zijn en gelukkig maar ook. Het leven is juist zo rijk en mooi om de weg die je bewandelt en niet om de eindstreep die je denkt behaalt te hebben. Dit is wat ik dan ook graag onderschrijf vanuit het life long learning concept met als aansluitende tegelwijsheid: Je bent nooit te oud om te leren! Maar goed de eerste stap is genomen …. de website is een feit! Nu ga ik weer lekker aan de slag met verdere en nieuwe ontwikkelingen op het vlak van consultancy, onderwijs en coaching. Ik zal jullie van deze activiteiten op de hoogte brengen middels de website, blog en social media ….. COMING SOON!

Voor jullie allemaal het allerbeste gewenst voor het nieuwe jaar natuurlijk qua gezondheid en levensvreugde maar ook met momenten van even stilstaan en weer vooruit gaan!

Recente berichten
Archieven
Categorieën